HavsFrun

Massage & Naturlig Hälsa

HavsFrun är baserat på tron att klientens/kundens behov alltid är av yttersta betydelse. Jag välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och står redo att kunna ge Dig den bästa servicen!

Kristina heter jag och driver företaget HavsFrun med fokus på massage och naturlig hälsa, jag är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör samt har ett brett kunskapsområde inom massage.


Jag har ett starkt brinnande intresse för holistisk hälsa och friskvård, d.v.s. ett helhetstänk kopplat till både kroppslig och mental balans. Jag lyssnar in vad just du som klient är i behov av för dagen och anpassar massagen/behandlingen efter detta.


Behandlingar som erbjuds är bl a svensk klassisk massage, regndroppsteknik, energimassage, hot stone massage och healingmassage. 

Endast naturnära ekologiska produkter används i behandlingarna.


Här kan du även inhandla kosttillskott, honung, naturnära hudvårdsprodukter, cirkulationsmattor, vetevärmare, eteriska oljor med mera.


Du kan boka tid både i Karlskrona, Östra Köpmansgatan 9 och på Aspö, Hyttevägen 32.

Öppettider efter tidsbokning/ök. Hittar du ingen tid som passar är du välkommen att kontakta mig på 0702824379 (kl.10-16) alt. mail till [email protected]


OBS!

Är du nyligen vaccinerad, vänligen vänta minst 2 veckor innan du bokar tid.


Presentkort och värdebevis förlängs eller återbetalas ej, vänligen nyttja dem i god tid innan utgångsdatum.

UTBILDNINGAR:

*Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

*Diplomerad i Regndroppsteknik

*Diplomerad i Healingmassage

*Utbildad i Taktipro/taktil massage

*Holistisk Lifecoach

*ReikiMaster

*InkaReiki

*Internationellt Certifierad Hypnosterapeut av SAHH och NGH

-Medicin 1 - Basmedicin

-Utbildad i första hjälpen med hjärtstartare - Röda Korsets frivilligutbildning


-Kopplad till ActiWay friskvårdsbidrag

-Medlem i WellnetWork

-Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund

-Godkänd för F- skatt

Adress: Östra Köpmansgatan 9 37132 Karlskrona

samt Hyttevägen 32 37364 Drottningskär


Hemsida: www.havsfrun.net


Facebooksida: http://www.facebook.com/havsfrun.net


Du når mig via hemsidans kontaktformulär eller på: [email protected]


Kontakt/Boka tid på telefonnummer: 0702824379 eller via Boka Direkt:

bokadirekt.se/places/havsfrun-23821


Trafikverket: Aspöleden: www.aspoleden.se

GDPR hos mig


Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna.


I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket uppgifter som är nödvändiga för att utföra min tjänst till dig.


Personuppgifter som sparas i mitt företag är namn, adress, mailadress och mobilnummer. som finns i det mail som automatgenereras från bokningssystemet, detta för att kunna hålla koll på tidsbokningarna.


Det automatgenererade mailet raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig.

Informationen som finns i Boka Direkt, har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du välkommen att höra av dig till mig så hjälper jag dig med detta.

0